Rijstgerecht: Tempura (+ nigirizushi ) workshop ( vier foto's boven ) - ideaal voor mensen die geen rauwe vis lusten...
Tempura is een Japans gerecht en tevens een manier van bereiden. Diverse ingrediënten worden in beslag gedoopt en kort gefrituurd.
Vaak is het ook deel van een rijstgerecht
In de kost zijn inbegrepen het materiaal en de producten op de fotos (van eigen hand) hier getoond, i.e.:
- misosoep
- 2 stuks Ebi nigirizushi (garnalenzushi)
- 2 stuks tamakoyaki nigirizushi (eirenzushi)
- een makirol van tempurasushi (8 stuks)
- 3 stuks grote garnalen tempura
- 3 soorten seizoens groenten tempura
- en lekkere thee :-)
Datum voor workshops:
* zaterdag 20 mei 18h30 - 21h30
De kostprijs voor deze workshop bedraagt EUR 50,- .van tevoren inschrijven is verplicht en dit bedrag overmaken op het bankrekeningnummer.
*Het aantal plaatsen is beperkt. Veel individuele aandacht bij een kleine groep.
* Ook ideaal als een cadeau-bon.
*** reactie van leerling op onze facebookpagina:
"Bedankt Miko voor de leuke workshop!!! Zeker een aanrader voor al wie graag sushi eet!!!" - Annelie van Dyck